Onze route

Het is bijna zover! Op 10 september beginnen wij aan onze lang verwachte reis. Het grootste deel van onze reis is nog niet gepland. Al hebben we wel highlights per land die we graag willen zien. Niet te veel plannen en zien waar we uitkomen lijkt ons een erg prettige manier van reizen.

Toch moet er ook wel het een en ander gepland worden. Zo zijn de eerste weken van onze reis wel gepland. 10 september  vliegen we van Düsseldorf naar Moskou. Vliegen vanaf Düsseldorf  naar Moskou is veel goedkoper dan vanaf Schiphol.

Na een paar dagen in Moskou zullen we met de Trans Mongolië Express vertrekken naar onze eerste stop in Irkutsk. Niet dat Rusland ons enorm aanspreekt, maar als je door Rusland reist moet je natuurlijk meer bezoeken dan alleen Moskou ;). Na een korte stop in Irkutsk reizen we door naar Mongolië.

Mongolië lijkt ons geweldig. Hier is echt nog ongerepte natuurlijk met vooral zandwegen. Wij blijven twee weken in Mongolië en hopen in deze tijd zoveel mogelijk van het land en de inwoners te zien. Vanuit Ulaan Bator, de hoofdstad van Mongolië,  reizen we door naar Beijing waar de Trans Mongolië Express eindigt.

Vanaf Beijing reizen we in een maand door China naar Vietnam.  Om vervolgens de landen Laos, Cambodja, Thailand en misschien Maleisië en Borneo te zien en onze reis te eindigen in Indonesië. Maar zoals we al aangaven, het meeste is niet gepland, dus alles kan nog anders lopen ;).

Welke plaatsen in Azië moeten wij volgens jou absoluut bezoeken?

 


    De route van de Trans Mongolië Express

    Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>